FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord wil Uruguayaanse spits Thiago Borbas halen’

Feyenoord is geinteresseerd in de Uruguayaanse aanvaller Thiago Borbas. Hier maakt het medium 1908.nl melding van.

Hij is momenteel actief voor Atlético River Plate Montevideo in zijn vaderland. In 2022 scoorde de rechtspoot vier keer in de Primera Divisíon Apertgura en was hij net zo vaak de aangever, in dertien wedstrijden. De rechtspoot kwam daarnaast zeven keer in actie bij de Copa Sudamericana (equivalent van de Europa League) en was daarin één keer trefzeker. Hij ligt tot 31 december 2023 vast bij zijn broodheer. Transfermarkt.de taxeert zijn waarde op 1,1 miiljoen euro.

Naast de ‘nadrukkelijke’ belangstelling voor Borbas staan er ‘meerdere namen’ op het verlanglijstje van Feyenoord, meldt het medium. Naar verluidt zijn de Rotterdammers nog altijd bezig om Cyriel Dessers op permanente basis naar De Kuip te halen. In de huurovereenkomst met KRC Genk is een gelimiteerde transfersom opgenomen van vier miljoen euro. Wel moeten de Rotterdammers een overeenstemming bereiken met de spits over de hoogte van het salaris.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *