FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoord wil Cyriel Dessers misschien wel doorverkopen

Feyenoord wil vier miljoen euro op tafel leggen om Cyriel Dessers definitief over te nemen van KRC Genk. Maar misschien doen ze dat wel om hem voor meer geld door te verkopen. Dit suggereert oud-speler Pierre van Hooijdonk.

Het verhaal is bekend: Feyenoord is bereid de gelimiteerde afkoopsom van vier miljoen euro te betalen aan KRC Genk, maar het salaris van Dessers is een probleem. Meer kapitaalkrachtige clubs liggen op de loer, bevestigde Frank Arnesen woensdagavond. Van Hooijdonk leidt daaruit af dat de technisch directeur van Feyenoord mogelijk bezig is met een andere constructie om Dessers binnen te halen.

“Ik heb sterk het idee dat er bij hem signalen bekend zijn over geïnteresseerde clubs. Alleen”, stelt Van Hooijdonk, “ik denk dat Feyenoord in zee wil met Dessers en vervolgens een akkoord wil sluiten met een andere club. De transfersom wordt dan op een slimme manier gedeeld. Feyenoord kan best een deal maken en ik geloof Arnesen gelijk als hij zegt dat er financieel grotere clubs in de markt zijn. In het Championship zijn zulke bedragen geen probleem.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *