FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Justin Bijlow is misschien wel de beste optie voor PSV’

PSV is opzoek naar een nieuwe doelman. Yvon Mvogo verlaat de club nat twee seizoenen en over Joel Drommel bestaat de nodige twijfels. Een nieuwe doelman heeft dus prioriteit en Ronald Waterreus vindt dat de club hoog moet inzetten.

In de Skiete Willy Podcast van Voetbal International stelt Waterreus: “Het is dit jaar echt een probleempositie geweest. Ruud van Nistelrooy zal daar niet heel enthousiast van worden. Ik denk dat er minstens twee nieuwe keepers moeten komen. Maar wat zou nou de beste doelman denkbaar zijn die PSV kan krijgen?”

Waterreus heeft wel een idee. “Kijk, als je het hebt over ambitie en als je de schaal wil hebben: dan is Bijlow misschien wel de beste optie.” In het verleden shopte PSV vaker bij Feyenoord. “Je moet achter de beste optie gaan”, zo voegt de voetbalanalist toe.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *