FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Lionel Messi: ‘Dit seizoen gaat alles anders worden’

Lionel Messi heeft zijn eerste jaar achter de rug bij Paris Saint-Germain. Maar erg vlammend was het niet te noemen. “Ik ben een leven lang op dezelfde plek geweest”, legt Messi zijn problemen uit aan TyC Sports. “Ik wilde niet weg, stelde het nooit voor en voelde me heel goed in Barcelona. Plannen om dat te veranderen had ik nooit. Ik had alles in Barcelona. Als mens en als voetballer.”

Messi noemt dat niet als enige oorzaak voor zijn moeizame start in Parijs. “Plots moest ik wennen aan een andere manier van spelen. Mijn hele leven deed ik het via één filosofie. Ik kende alles uit mijn hoofd. Dit was ineens allemaal nieuw. Ik kwam ook nog laat bij de club, kreeg een blessure en last van een coronabesmetting. Uiteindelijk lukte het me niet eens om drie of vier wedstrijden achter elkaar te spelen.”

Het PSG-publiek floot Messi zelfs uit. “Bij Barcelona kende ik dat helemaal niet”, erkent de aanvaller, die revanche wil nemen. “Dit jaar wordt alles anders. Ik ben al voorbereid op wat komen gaat. Ik wil niet het gevoel krijgen dat ik van club ben geswitcht en het uiteindelijk niet heeft gewerkt. Ik kan het komend seizoen ombuigen, komend seizoen wordt alles anders.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *