FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Spits van River Plate moet Dessers opvolgen bij Feyenoord’

Cyriel Dessers keert na de zomer zeer waarschijnlijk niet terug bij Feyenoord. En daarom hebben de Rotterdammers al een ander target op het oog. Het gaat om de Uruguayaanse aanvaller Thiago Borbas. Een 20-jarige spits van het Uruguayaanse River Plate.

Met dit nieuws pakt het doorgaan goed geinformeerde 1908.nl uit. Er zouden zelfs al onderhandelingen gaande zijn omtrent Borbas, wiens marktwaarde wordt geschat op een grove miljoen euro. Dat is een hele klap goedkoper dan Dessers, die vier miljoen euro had moeten kosten. Borbas was in zeventig wedstrijden tot dusver goed voor vijftien goals en twaalf assists namens River Plate.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *