FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

DEFINITIEF: Cyriel Dessers keert niet meer terug bij Feyenoord

Feyenoord heeft definitief een streep gezet door de komst van Cyriel Dessers. De transfer blijkt gecompliceerd te zijn voor de Stadionclub. Ze hebben nog een laatste poging voor hem gedaan maar dat is op niets uitgelopen. Hier maakt Voetbal International melding van.

De transfersom bleek voor Feyenoord niet het grootste obstakel te zijn, maar het salaris van de spits zou het grootste struikelblok zijn. De koopoptie, die tot en met 1 juni liep, kon daardoor niet verzilverd worden. De Telegraaf meldde vanochtend al dat totaalinvestering meer dan tien miljoen euro zou bedragen. Dat werd voor Feyenoord te gortig.

Ook technisch directeur Frank Arnesen liet eerder tegenover het Algemeen Dagblad al weten dat de kans klein was dat beide partijen tot een akkoord zouden komen. “De optie is niets waard als we er met Dessers zelf niet uitkomen.” Het lukte Feyenoord dus niet om een akkoord te bereiken met Dessers, die daardoor in principe terugkeert bij KRC Genk. Bij de Belgische club heeft de spits nog een contract voor twee jaar.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *