FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoord haalt speler op bij SC Heerenveen

Feyenoord heeft doelman Jaimy Kroesen opgepikt bij SC Heerenveen. Hij gaat daar spelen in de beloftenploeg van de Rotterdammers. “Kroesen kwam in de zomer van 2018 naar SC Heerenveen, dat hem destijds overnam van amateurclub Spijkenisse.”

“Hij tekende in 2019 een driejarig contract en trainde geregeld mee met de eerste selectie, maar maakte nooit zijn officiële debuut voor Heerenveen 1. Hij vertrekt deze zomer transfervrij uit het Abe Lenstra-stadion”, aldus de regionale krant.

In Friesland zwaaide men reeds Erwin Mulder uit, maar aangezien Andries Noppert is binnen gehaald als vervanger lag er ook voor komend seizoen weinig kans op speeltijd in de hoofdmacht voor Kroesen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *