FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord veegt Frans bod van tien miljoen van tafel’

Het Franse Olympique Lyon heeft een eerste bod uitgebracht op Feyenoord-speler Tyrell Malacia. Het gaat om een transfersom van tien miljoen euro. De Rotterdammers hebben dit direct met een lach van tafel geveegd.

“In Lyon heeft men vreemd opgekeken dat er zelfs geen onderhandeling mogelijk is op dit moment met Feyenoord, al realiseert men zich dat dit een signaal is dat het eerste bod niet eens serieus wordt genomen”, schrijft De Telegraaf vandaag.

Feyenoord hoopt bijna twintig miljoen euro te kunnen cashen voor Malacia, die ook aan Manchester United wordt gelinkt. Andere potentiële vertrekkers zijn Marcos Senesi, Orkün Kökçü en Luis Sinisterra.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *