FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Georginio Wijnaldum voelt weinig voor Feyenoord-transfer’

Georginio Wijnaldum voelt momenteel weinig voor een terugkeer bij Feyenoord. Dit weet sportmarkerteer Chris Woerts te melden. De middenvelder komt er bij zijn club Paris Saint-Germain amper aan te pas en werd ook door Louis van Gaal hierdoor niet opgeroepen voor het Nederlands elftal. De bondscoach zou graag zien dat hij een andere club zoekt.

“Hij verroert zich niet. Het gaat om zoveel geld”, doelt Woerts bij Vandaag Inside op het megasalaris dat Georginio Wijnaldum maandelijks ontvangt bij PSG. Wijnaldum zou liever bankzitter in Frankrijk blijven dan terugkeren naar de club waar het voor hem begon. Bij Feyenoord zou zijn salaris logischerwijs aanzienlijk lager zijn dan bij de Franse grootmacht.

Wijnaldum doorliep de jeugdopleiding bij Feyenoord en debuteerde in de hoofdmacht, maar verkaste al op jonge leeftijd naar PSV. In Eindhoven ontpopte Wijnaldum zich tot absolute sterspeler van de Eredivisie, wat hem een transfer naar Engeland opleverde. Via Newcastle United belandde Wijnaldum bij Liverpool. Daar won hij afgelopen jaren de Champions League en de Engelse landstitel.

Zijn transfervrije vertrek naar PSG is vooralsnog echter een grote teleurstelling gebleken. Wijnaldum was vooral bankzitter, waardoor bondscoach Louis van Gaal hem deze maand passeerde voor het Nederlands elftal.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *