FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord kan Guus Til niet langer huren van Spartak’

Feyenoord kan middenvelder Guus Til niet nog eens een seizoen huren van het Russische Spartak Moskou. Die club wil hem namelijk alleen maar verkopen. Dit weet het medium 1908 te melden. De Russen hebben ooit zo’n zestien miljoen euro voor Til betaald aan AZ en willen een deel daarvan terug gaan verdienen; Feyenoord kan een permanente deal sowieso niet betalen.

Drie weken geleden zei Til, goed voor 21 goals in 49 wedstrijden voor Feyenoord, nog weten dat hij ‘echt nog niet wist waar hij ging spelen’. “Het is een onzekere situatie en dat vind ik wel vervelend. Zorgen is een groot woord, maar ik denk er wel eens over na.”

“Ik heb het naar mijn zin hier en een geweldig seizoen gehad. Als ik me daarop ga focussen kan de klap hard zijn als er iets anders beslist wordt, omdat het niet in mijn handen ligt”, aldus Til destijds. Hij ligt nog tot medio 2024 vast, maar wil vanwege de oorlog sowieso niet terugkeren naar Rusland.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *