FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord aast ook op handtekening van Jurgen Ekkelenkamp’

Feyenoord wil zich versterken met voormalig Ajax-middenvelder Jurgen Ekkelenkamp. Hier maakt Voetbal International melding van. Hij is er in zijn eerste seizoen bij Hertha nog niet in geslaagd een basisplaats te veroveren.

Hij speelde 21 wedstrijden, waarvan zes als basisspeler. Wel is zijn langlopende contract tot 2026 in het nadeel van Feyenoord. Daarbij stelde Voetbal International dat de club er ‘niet happig’ op is om hem zomaar te verkopen. Dat is nog los van het salaris dat hij in de Duitse hoofdstad opstrijkt.

Wil Slot Ekkelenkamp dus inderdaad aan zijn selectie toe willen voegen, zal hij vooral de speler zelf moeten zien te overtuigen dat hij beter voor speeltijd in de Eredivisie kan kiezen. Transfermarkt schat de waarde van de middenvelder in op 3,5 miljoen euro.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *