FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord kan slechts een fractie van Malacia-transfer besteden’

Tyrell Malacia kan Feyenoord een hoop geld gaan opleveren maar er zal weinig in het te besteden transferpotje gaan komen. Die blijft deze zomer namelijk wat beperkt.

Volgens Voetbal International is Malacia hard op weg naar de uitgang van De Kuip. De linksback wordt al enige tijd gelinkt aan onder meer Manchester United en Olympique Lyon. De werkgever van Peter Bosz lijkt nu toe te gaan slaan en naar verluidt naderen Feyenoord en Lyon een akkoord over de transferzom. Dat houdt echter niet in dat Frank Arnesen meteen aan de slag kan.

Bij het nieuws over Malacia weet VI ook te melden dat er maximaal veertig procent kan worden gebruikt om nieuwe spelers naar Rotterdam-Zuid te halen. Onlangs verscheen er al een lijstje met mogelijke aanwinsten. Onder meer Daley Sinkgraven, Ian Maatsen, Bas Dost, Jurgen Ekkelenkamp, Mees Hilgers en Joshua Brenet werden al door 1908.nl gelinkt aan de stap naar Feyenoord.

Tot op heden kwam alleen Danilo Pereira transfervrij over van Ajax. Arnesen lijkt eerst nog meer spelers te moeten verkopen, maar Arne Slot wil juist zijn basis behouden. Het is dan ook de vraag wat Feyenoord met mogelijke interesse voor Marcos Senesi, Luis Sinisterra en Orkun Kökcü gaat doen. Zij worden allemaal in verband gebracht met een nieuwe stap in hun loopbaan.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *