FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord zet door en meldt zich voor Mats Wieffer’

Feyenoord is dicht bij de komst van Mats Wieffer. Dit weet het medium Voetbal International te melden. De middenvelder was afgelopen seizoen één van de uitblinkers bij Excelsior waarmee hij promoveerde naar de Eredivisie.

Zowel in het binnen- als buitenland staat Wieffer er goed op. Volgens VI is Feyenoord momenteel concreet. Onze landgenoot liet aan het eind van vorig seizoen nog weten open te staan voor een stap omhoog. Op Woudestein beschikt hij nog over een contract tot 2023. Excelsior zal hem deze zomer dus moeten verkopen, wil het nog een transfersom ontvangen. Twee jaar geleden namen de Kralingers Wieffer over van FC Twente, waar hij niet wist door te breken.

Clubwatcher Martijn Krabbendam meldt dat er mogelijk al snel een akkoord over Wieffer komt, die zich dan maandag al meteen al kan melden op de eerste training van Feyenoord. Na Danilo kan hij de tweede aanwinst van het nieuwe seizoen worden. Daarnaast staan er de nodige Feyenoorders in de belangstelling. De Rotterdamse clubleiding praat naar verluidt nog met Olympique Lyon over Tyrell Malacia. Ondanks dat de clubs elkaar naderen, is een akkoord nog niet aan de orde.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *