FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘HSV, Ferencvárosi TC en Sparta Praag azen op Robert Bozenik’

Feyenoord lijkt de overbodige spits Robert Bozenik deze zomer definitief te kunnen slijten. Hamburger SV, Ferencvárosi TC en Sparta Praag azen namelijk op zijn handtekening. Dit weet het medium 1908 te melden.

Ook Hertha BSC en Legia Warschau toonden in een eerder stadium al belangstelling, al lijken die clubs afgehaakt. Bozeník beschikt bij Feyenoord nog over een contract tot medio 2024, waardoor de Rotterdammers een transfersom incasseren bij een vertrek van de Slowaak.

Dat zal naar verwachting een bedrag zijn waarmee de Stadionclub het geïnvesteerde bedrag niet terugverdient. Bozeník kwam in januari 2020 voor vier miljoen euro naar Feyenoord, terwijl zijn marktwaarde nu geschat wordt op 1,2 miljoen euro. Hij speelde tot dusver 28 officiële wedstrijden voor de Rotterdammers, waarin hij goed was voor vier goals en twee assists.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *