FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Tyrell Malacia voor 15 miljoen euro naar Lyon’

Tyrell Malacia heeft de knoop doorgehakt over zijn toekomst. Hij gaat zijn loopbaan namelijk vervolgen bij het Franse Olympique Lyon. Hier maakt de Italiaanse transferexpert Fabrizio Romano melding van. Hij levert zijn club Feyenoord een bedrag van vijftien miljoen euro op.

In eerste instantie bood L’OL tien miljoen euro, maar dat bod sloeg Feyenoord rigoureus af. De Rotterdammers verlangden naar verluidt het dubbele, maar hebben nu een compromis gevonden met Lyon. De laatste details worden momenteel besproken.

Manchester United en Newcastle United waren ook in de race voor de handtekening van Malacia, maar de Oranje-international heeft zijn jawoord aan Lyon gegeven. Naar verluidt heeft Peter Bosz, die hoofdtrainer is bij Franse club, de doorslag gegeven in de beslissing van de linksback.

Tegen Napoli in de Champions League debuteerde Malacia voor de hoofdmacht van Feyenoord. In de zomer van 2017 maakte hij definitief de overstap van de jeugdopleiding naar het eerste elftal. De linkspoot kwam in totaal 136 keer in actie voor de Stadionclub. Daarin was hij goed voor vier treffers en tien assists.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *