FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Joshua Brenet streept Feyenoord van zijn lijstje’

Joshua Brenet speelt volgend seizoen niet voor Feyenoord. De back van FC Twente wilde garanties voor een basisplaats bij de Rotterdammers maar dit konden ze hem niet geven.

Brenet stond in de belangstelling van Feyenoord en noemde zelf ook PSV, dat Ki-Jana Hoever gehuurd heeft van Wolverhampton Wanderers. Nu Brenet niet naar Feyenoord gaat lijkt een langer verblijf bij FC Twente een serieuze mogelijkheid, maar daar kon technisch directeur Jan Streuer vrijdag nog niets over zeggen.

“Zoals jullie al weten: Feyenoord is concreet. Ik heb meerdere malen contact met de mensen van PSV. En dan hier en daar wat buitenlandse dingen”, vertelde Brenet onlangs aan deze website. Twente is voor hem ook een optie. “Vanzelfsprekend, ze hebben al vaker uitgesproken dat ze me graag willen behouden.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *