FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

MEGASTUNT: Feyenoord persoonlijk akkoord met Wilfred Gnonto

Feyenoord lijkt zich op korte termijn te gaan versterken met de achttienjarige Aanvaller Wilfred Gnonto. Hij zou namelijk persoonlijk akkoord zijn met de Rotterdammers. Zijn club FC Zurich vraagt slechts vier miljoen euro voor hem en dat lijkt geen probleem te zijn voor de Stadionclub. Dit weet het Algemeen Dagblad te melden.

De krant weet: “Gnonto staat nog een jaar onder contract in Zürich en genereerde de voorbije maanden de interesse van tal van topclubs. Zo ziet Napoli zijn komst zitten en heeft ook PSV belangstelling voor de spits. Gnonto kan bij andere clubs beter verdienen, maar net als toen hij twee jaar geleden een topcontract van Internazionale afwees om in Zwitserland te gaan voetballen, lijkt hij ook nu de voorkeur te geven aan het sportieve plaatje.”

Afgelopen interlandperiode debuteerde Gnonto al voor de hoofdmacht van Italië, hij leverde gelijk een doelpunt en een assist tegen Duitsland. De kleine, razendsnelle Gnonto kan zowel centraal als op de flanken uit de voeten.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *