FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord krijgt 12 miljoen vast voor Tyrell Malacia’

Tyrell Malacia speelt volgend seizoen zo goed als zeker in de Lique 1. De clubs zijn er zo goed als uit en de speler zelf is ook al akkoord. Olympique Lyon betaalt twaalf miljoen euro vast voor hem en drie miljoen euro aan variabelen.

Hier maakt het medium 1908 melding van. Een transfer van Malacia kan Feyenoord goed gebruiken, ook omdat het zelf nog een aantal nieuwe versterkingen wil halen. Zo moet Ian Maatsen de vervanger worden van Malacia en hoopt men ook Guus Til opnieuw vast te kunnen leggen. Daarnaast is men dichtbij het aantrekken van het aanvallende Italiaanse toptalent Wilfried Gnonto en hoopt men ook nog op de komst van Calvin Stengs.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *