FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Malacia-deal nog niet rond, Feyenoord stelt harde eis’

De transfer van Tyrell Malacia naar Olympique Lyon is nog altijd niet rond. De Rotterdammers willen naar verluidt meer geld voor hem vangen dan de Franse club momenteel bied.

Het geld dat Feyenoord verdient aan Malacia mag door trainer Arne Slot slechts deels worden geherinvesteerd. De Rotterdammers gaat Ian Maatsen aantrekken als vervanger van Malacia. De twintigjarige linksback van Chelsea komt via een huurconstructie naar Feyenoord, dat daarnaast probeert om een koopoptie te bedingen. Afgelopen seizoen werd de verdediger verhuurd aan Coventry City. In de Championship kwam Maatsen al tot veertig officiële duels, waarin hij goed was voor drie goals en één assist.

Malacia speelde afgelopen seizoen 49 officiële wedstrijden namens Feyenoord en is na 135 officiële duels in de hoofdmacht ondanks zijn jonge leeftijd inmiddels een ervaren kracht te noemen. De felle linkervleugelverdediger is ook bij andere clubs niet onopgemerkt gebleven. Het zou een van de redenen zijn dat Feyenoord de onderhandelingen met Lyon probeert te rekken, daar onder meer Manchester United nog geen bod heeft uitgebracht. Ook Newcastle United wordt in verband gebracht met Malacia. Lyon lijkt echter nog altijd de beste papieren te hebben, mits zij aan de eisen van Feyenoord willen voldoen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *