FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord belt naar Italie voor aanvaller Kelvin Yeboah’

Feyenoord heeft een speler van het Italiaanse Genoa op het oog. Het gaat om de aanvaller Kelvin Yeboah. Hij werd vorig jaar nog voor 6,5 miljoen euro overgenomen van het Oostenrijkse Sturm Graz.

Genoa wil Yeboah graag behouden, alleen al omdat hij zowel op de flanken als in de punt van de voorhoede uit de voeten kan. Maar Feyenoord hoopt er volgens CalcioMercato en SportsWorldGhana een stokje voor te kunnen steken.

Yeboah wordt vooral geloofd vanwege zijn snelheid, fysieke kracht en technische vaardigheid. De 22-jarige Ghanese Italiaan kwam het afgelopen seizoen zeventien keer in actie op het hoogste niveau van Italië, resulterend in twee assists.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *