FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘FC Zurich wil dubbele cijfers van Feyenoord voor Gnonto’

Eerder werd bekend dat Feyenoord een akkoord zou hebben bereikt met de Italiaanse vleugelflitser Wilfried Gnonto. Volgens het medium Feyenoordtransfermarkt zou het gaan om een transfersom van vier miljoen euro. Dit lijkt echter anders te liggen.

Ancillo Canepa, de voorzitter van FC Zürich, noemt de som die Feyenoord overheeft voor de Italiaans international “een belachelijk bedrag”. Feyenoord zou een openingsbod van vier miljoen euro hebben gedaan, een transfersom die met bonussen nog kan oplopen tot zeven miljoen euro.

Zürich houdt voorlopig vast aan de vraagprijs van tien miljoen euro. Dat betekent dat Frank Arnesen en co nog flink moeten onderhandelen of ergens een zak met geld vandaan moeten halen om zich te verzekeren van het groeibriljant, die over interesse niets te klagen heeft.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *