FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Vader Malacia naar Manchester om transfer af te ronden’

De overgang van Tyrell Malacia naar Manchester United laat nog even op zich wachten. Zijn zaakwaarnemer is namelijk niet gemachtigd om de transfer af te ronden. Hier maakt The Athletic melding van.

Malacia zou niet zijn vaste zaakwaarnemer de deal laten afronden, maar dat wordt gedaan door een andere zaakwaarnemer. Het Engelse medium meldt dat zaakwaarnemer Ali Dursun niet gemachtigd zou zijn om de deal af te ronden. De vader van Malacia lijkt nu degene te zijn die de transfer moet afronden.

De linksback moet samen met Frenkie de Jong de eerste versterkingen worden van manager Erik ten Hag. United moet naar verluidt een transfersom van vijftien miljoen euro overmaken plus twee miljoen euro aan variabele bonussen naar Feyenoord. Malacia moet zelf nog tot een akkoord komen met United, maar naar verwachting zal dat verder geen problemen opleveren. Wel is onduidelijk hoe lang het nog duurt voordat de transfer rondkomt.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *