FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Vinnige Arne Slot slaat met de vuist op tafel’

Feyenoord verloor vandaag een oefenwedstrijd tegen het Deense FC Kopenhagen met maar liefst 0-7. Er is dus nog genoeg werk te doen in Rotterdam Zuid.

Zo erkent trainer Arne Slot dat hij ‘een klein beetje had gehoopt dat het bereiken van de finale in Tirana iets los had gemaakt op financieel gebied bij Feyenoord’, zo citeert clubwatcher Mikos Gouka van het Algemeen Dagblad. Niets blijkt echter minder waar.

Slot wil nog zeker zeven nieuwe spelers verwelkomen in De Kuip de komende tijd. En dat is al het geval als louter Tyrell Malacia zou vertrekken, en niet ook nog bijvoorbeeld Orkün Kökçü, Marcos Senesi of Luis Sinisterra.

De trainer doelt met zijn wensenlijstje op een nieuwe centrale verdediger na het vertrek van Philippe Sandler, een vervanger voor Malacia, een vervanger voor de zwaar geblesseerde Ramon Hendriks,een nieuwe rechtsbuiten nu Reiss Nelson terug is gekeerd naar Engeland, een opvolger van Guus Til (of Til zelf) en tot slot een nieuwe spits, gezien Danilo Pereira niet voldoende is om zowel Bryan Linssen als Cyriel Dessers te doen vergeten.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *