FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

PERMANENTE DEAL: ‘PSV betaalt slechts een schijntje voor Guus Til’

Guus Til hard op weg om speler van PSV te worden. Volgens het Eindhovens Dagblad zal het gaan om een permanente deal. Volgens de Russische media zullen de Eindhovenaren zón vijf miljoen euro voor hem betalen maar volgens clubwatcher Rik Elfrink is het bedrag veel lager.

De deal is nagenoeg rond: de verwachting is dat Til snel een meerjarig contract tekent in het Philips Stadion. PSV troeft daarbij Feyenoord en Royal Antwerp FC af. Afgelopen seizoen maakte de middenvelder liefst 21 officiële treffers op huurbasis voor Feyenoord. Trainer Arne Slot hoopte dat Til snel zou aansluiten bij de groep voor het komend seizoen, maar dat zit er dus niet in.

One thought on “PERMANENTE DEAL: ‘PSV betaalt slechts een schijntje voor Guus Til’

  1. Matige speler.. Deze transfer maakt PSV minder en Feyenoord beyer.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *