FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Transferknallers op komst voor Feyenoord’

Feyenoord-trainer Arne Slot wil dat er nog zes nieuwe spelers komen. Dit heeft de oefenmeester zelf bevestigt. Dit kan misschien nog lastig gaan worden want technisch directeur Frank Arnesen ligt er voorlopig uit vanwege gezondheidsredenen.

Ze zoeken naar een extra centrale verdediger na het vertrek van Sandler, een vervanger van Malacia, een vervanger van de back-up op links Ramon Hendriks, een vervanger van Reiss Nelson, een vervanger van Dessers of Linssen. En een nieuwe Guus Til, tenzij Til zelf tekent”, aldus Slot, die op dat moment nog niet wist dat Til waarschijnlijk voor PSV gaat kiezen.

Feyenoord is nog bezig met de komst van Ian Maatsen (Chelsea) en Wilfried Gnonto (FC Zürich). Danilo, Mats Wieffer en Mohamed Taabouni kwamen al naar Rotterdam.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *