FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Orkun Kokcu hint naar langer verblijf bij Feyenoord’

Het zou zomaar kunnen dat Orkun Kokcu deze zomer voor Feyenoord behouden blijft. De middenvelder sluit een transfer niet uit maar zegt goed op zijn plek te zijn bij De Stadionclub.

Het aanblijven van de spelmaker zou uitstekend nieuws betekenen voor Feyenoord, dat Tyrell Malacia (Manchester United) en Luis Sinisterra (Leeds United) al ziet vertrekken. Daarnaast wilde men Guus Til graag ook nog een jaar in Rotterdam houden, maar koos de middenvelder voor een transfer naar PSV. Het aanblijven van Kökçü zou dan ook een mooie opsteker zijn voor Feyenoord.

Tegenover ESPN vertelt Kökçü zich goed te voelen bij Feyenoord. “Ik heb een goede band met de trainers en de spelers en ik heb ook gezien dat ik me hier goed heb ontwikkeld afgelopen seizoen. Het is zeker niet zo in mijn hoofd dat ik weg moet. Ik heb nog een contract tot 2025 en toen ik dat contract tekende, wist ik ook dat er in die vijf jaar van alles mogelijk was.”

Clubs als Sevilla, RB Leipzig en AS Roma zouden de middenvelder op de korrel hebben, maar de spelmaker kan ook een nieuw verbeterd contract tekenen in Rotterdam. Kökçü gaat in ieder geval gewoon mee op trainingskamp naar Oostenrijk.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *