FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘PSV is dit seizoen de favoriet voor de titel’

Hans Kraay Junior denkt dat PSV een goede kans maakt om aankomend seizoen kampioen van Nederland te worden. De Amsterdammers zijn Ryan Gravenberch en Noussair Mazraoui al kwijt en ook trainer Erik ten Hag is uitgevlogen.

En daar blijft het waarschijnlijk niet bij, want Lisandro Martínez is hard op weg naar Manchester United en ook aan Antony wordt getrokken. “Vorig jaar riep iedereen Ajax, ik denk nu dat het richting 50/50 gaat”, zegt Voetbal International-hoofdredacteur Freek Jansen bij VoetbalPraat op ESPN. Kraay jr. vult aan: “Als Gakpo en Sangaré blijven, is PSV wat mij betreft titelfavoriet.”

“Het is ook het goede moment”, zegt Sjoerd Mossou van het Algemeen Dagblad. “Ajax is in transitie: een nieuwe trainer, een nieuwe technische leiding, veel nieuwe spelers. Het is niet meer de lijn-Ten Hag die door wordt getrokken. PSV probeert te investeren omdat ze voelen dat het nu kan. Het gaat niet alleen om de titel, maar ook aanhaken in de Champions League. Als dit nog drie jaar zou duren, wordt afhaken definitief afhaken.”

Het valt Kraay jr. op dat spelers vallen voor het verhaal van PSV. Algemeen directeur Marcel Brands krijgt daar de credits voor. “Hij is nu zijn geld al waard. De manier waarop hij Xavi Simons en Luuk de Jong over de streep getrokken heeft. Na één gesprek zijn spelers om. Je hoort het aan Til, Xavi Simons en Luuk de Jong.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *