FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

VINNIGE SFEER: ‘Feyenoord komt de afspraken niet na’

FC Kopenhagen is niet blij met de oefenwedstrijd die ze afgelopen week speelde tegen Feyenoord. Ze wonnen met 0-7 van de Rotterdammers die aantreden met een zeer verzwakt elftal.

De Scandinaviërs traden wel aan in hun sterkste opstelling aan, zij beginnen over twee weken al aan de competitie. “Dit was niet de wedstrijd waarop we hoopten en die we nodig hadden. Dit Feyenoord was kwalitatief niet zo sterk als we hadden afgesproken”, zei trainer Jess Thorup na afloop.

Op de eigen clubwebsite zegt de Deense kampioen dat ze het hier niet bij laten zitten. “Er zijn enkele verplichtingen uit de overeenkomst die we met Feyenoord hebben gesloten niet nagekomen”, aldus technisch directeur Peter Christiansen.

Het is nog afwachten wat Feyenoord nog te horen krijgt van de Deense collega’s. “We hebben zeker niet de afgesproken wedstrijd gekregen en we zullen Feyenoord natuurlijk wijzen op de gemaakte afspraken. We kunnen op dit moment nog niet uitgebreid ingaan op de consequenties”, besluit Christiansen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *