FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Danilo: ‘Heb een betere klik met Slot dan met Ten Hag’

Danilo zit bij zijn nieuwe club Feyenoord goed in zijn vel. Hij is vooral positief gestemd over de trainer Arne Slot. Hij maakte deze zomer transfervrij de overstap van Ajax naar Feyenoord en wordt in een interview met ESPN gevraagd naar de verschillen tussen Slot en Ten Hag. “Ik denk dat ze van elkaar verschillen”, antwoordt de 23-jarige Braziliaan.

“Elke trainer heeft zijn eigen manier van coachen, maar ik heb een betere klik met Arne. Het is een ander soort trainer. Met Ron Jans kon ik het in mijn tijd bij FC Twente ook goed vinden.”

Danilo kreeg van Ten Hag zelden een kans en dat gaat onder Slot anders zijn, verwacht hij. “Ik heb Arne nu veel beter leren kennen. We zitten zo nu en dan samen om te kijken wat ik kan verbeteren. Daarin zit ook een verschil tussen Ten Hag en Slot. Ik wil elke dag een betere speler worden.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *