FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Nieuwe Feyenoord-aanwinst per brancard van het veld af

Slechts nieuws voor Feyenoord en middenvelder Mats Wieffer. Tijdens een oefenwedstrijd tegen het Duitse Leipzig is hij namelijk met een brancard van het veld gedragen. Dennis van Eersel, verslaggever van RTV Rijnmond, weet dat de schade echter meevalt.

“De enkel van Mats Wieffer klapte dubbel”, meldt Van Eersel op Twitter. “De verwachting is dat hij slechts enkele trainingen moet missen bij Feyenoord.” Mikos Gouka van het Algemeen Dagblad is iets minder positief en stelt dat Wieffer ‘waarschijnlijk zo’n twee weken rust moet houden’. “Een fikse tegenvaller voor Feyenoord”, aldus Gouka.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *