FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘NOW-regeling levert Feyenoord nog een miljoen euro op’

Feyenoord kan meer dan een miljoen euro tegemoet zien van de Nederlandse staat. Dit is de afrekening van de overheidssteun in de coronatijd.

Tijdens de eerste lockdown in 2020 was het voor bedrijven mogelijk om steun aan te vragen om salarissen door te kunnen betalen. Dat gold ook voor betaald voetbalorganisaties zoals Feyenoord. De Rotterdammers maakten er nauwelijks gebruik van en hebben daarom nog recht op een flinke som geld. Het onderzoeksplatform Follow The Money zocht op basis van cijfers van het UWV uit dat Feyenoord nog recht heeft op een bedrag van 927.897 euro.

Dat bedrag is een stuk hoger, dan waar PSV en Ajax nog recht op hebben. Voor de Eindhovenaren gaat het om een bedrag van 473.336 euro, terwijl men in Amsterdam nog kan rekenen op een bedrag van 301.417 euro. Feyenoord kende op financieel gebied al een goede week met de verkopen van Tyrell Malacia en Luis Sinisterra, die respectievelijk voor vijftien en 25 miljoen exclusief bonussen werden verkocht aan Manchester United en Leeds United.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *