FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Clubicoon ontevreden met Feyenoord: ‘Het sloeg helemaal nergens op’

Er moet voordat het seizoen begint nog een hoop gebeuren bij Feyenoord. Zo vertrokken de spelers Guus Til, Cyriel Dessers, Luis Sinisterra, Tyrell Malacia, Brian Linssen en Guus Til en is er nog maar weinig voor teruggekomen. Dit is de mening van voormalig speler Jan Boskamp.

“Linssen, Dessers en Til… Dat zijn vijftig doelpunten die je kwijt bent. Daar hoor ik niemand iets over zeggen, maar om die weer terug te krijgen… Ik kan me goed verplaatsen in de trainer”, doelt hij in een video-item van Vandaag Inside op Arne Slot. “Hij is al meer dan een week bezig en heeft nog geen ploeg. Over drie, vier weken begint de competitie.”

Feyenoord verloor afgelopen week met 0-7 van FC Kopenhagen. Boskamp was erbij, maar vond er uiteraard niets aan. “Het sloeg helemaal nergens op. Voor de spelers niet, voor de supporters niet, voor de club en voor Kopenhagen niet. Je kunt niet met een hele ploeg van zeventien- en achttienjarigen tegen Kopenhagen spelen. Dan weet je dat dit kan gebeuren.”

Boskamp hoopt dat er nog minimaal vijf versterkingen naar de Kuip komen. Tot dusver werden Mohamed Taabouni, Mats Wieffer en Danilo gehaald. “Wat ik verwacht van komend seizoen? Dat het niet zo wordt als verleden jaar”, besluit de oud-voetballer cynisch.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *