FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Cambuur wil spelers halen bij PSV of Feyenoord’

SC Cambuur zou interesse hebben in Feyenoorder Denzel Hall. Hier maakt journalist Reon Boeringa van Voetbal International melding van.

Hall wordt ook al een tijdje gelinkt aan het ‘kleine broertje’ van Feyenoord, stadsgenoot Excelsior. Het ging daarbij om een huurtransfer, datzelfde geldt vermoedelijk voor de insteek van Cambuur. De rechtsbenige centrum- annex vleugelverdediger (21) mag elders vlieguren maken van coach Arne Slot.

Hall maakte in januari jongstleden, in een uitwedstrijd tegen NEC, zijn debuut voor de hoofdmacht van Feyenoord. In de hiërarchie moet hij echter Lutsharel Geertruida, Marcus Holmgren Pedersen én Mimeirhel Benita voor zich dulden op zijn sterkste positie (rechtsachter), waardoor een verhuur voor de hand ligt.

VI weet dat Hall, afgelopen weekend nog goed voor 45 minuten in het oefenduel met RB Salzburg, in Leeuwarden hoog op het lijstje staat’. Het alternatief van technisch directeur Foeke Booy is PSV-jongeling Shurandy Sambo, die net terug is van een zware blessure en in de voorbereiding bij de hoofdmacht van Ruud van Nistelrooy erg veel indruk maakt deze zomer.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *