FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord wil aanvallende middenvelder van Saint-Etienne’

Feyenoord heeft interesse in de 19-jarige Adil Aouchiche. Hier maakt het medium 1908 melding van. Hij is een aanvallende middenvelder die speelt voor Saint-Etienne. Hij maakte in 2019 indruk tijdens het jeugd-WK in Brazilië, waarin hij met Franrijk O17 ten koste van Nederland de bronzen medaille veroverde.

De spelmaker met Algerijnse roots was op dat toernooi goed voor zes assists. Hij had op dat moment ook al zijn debuut voor het eerste elftal van Paris Saint-Germain gemaakt, maar besloot medio 2020 om naar Saint-Étienne te vertrekken.

Die roemruchte club is nu dus gedegradeerd en Feyenoord hoopt het laatste contractjaar van Aouchiche af te kopen, meldt 1908. Het medium verwacht spoedig een officiële aanbieding van Feyenoord, terwijl de speler een transfer naar Rotterdam-Zuid ook zou zien zitten.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *