FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord wil Ajax pijn doen in strijd om opvolger Lisandro Martinez’

Manchester United wil deze zomer uitpakken met de komst van Ajax-mandekker Lisandro Martinez en zal daar naar verluidt erg diep voor in de buidel tasten. De Amsterdammers willen zón zestig miljoen euro voor hem hebben en een opvolger hebben ze ook al op het oog. Dat moet namelijk de Oekrainer Mykola Matviienko worden.

Maar het Algemeen Dagblad weet nu ook te melden dat Ajax zich in de strijd heeft gemengd om de 26-jarige speler.”Het is de bedoeling dat Matvienko deze week al naar Nederland komt in een poging om met Feyenoord tot een akkoord te komen”, meldt de krant. Daarmee zouden de Rotterdammers een fikse tik uitdelen aan Ajax, die in de 51-voudig international een geschikte opvolger van Lisandro Martínez zagen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *