FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Die vier Feyenoorders kunnen zo bij Ajax mee’

Danilo maakte deze zomer de pikante overstap van Ajax naar Feyenoord. En die stap bevalt hem tot nu toe prima. Veel verschil in kwaliteit ziet de aanvaller nog niet in vergelijking met zijn oude werkgever.

“Maar serieus: Marcos Senesi, Orkun Kökcü, Lutsharel Geertruida, Gernot Trauner, die kunnen bij Ajax mee”, stelt de aanvaller in gesprek met Voetbal International. “En ik geniet helemaal van Fredrik Aursnes. Hij laat voetbal er zo makkelijk uitzien: nooit balverlies, altijd de goede oplossing.”

In Amsterdam was hij derde keuze, in Rotterdam moet hij voor de treffers zorgen. Doelpuntenmakers Guus Til, Bryan Linssen, Luis Sinisterra en Cyriel Dessers zijn allemaal vertrokken. “Druk zorgt ervoor dat ik harder werk, harder train, dat ik gemotiveerd ben. Dan komen de goals vanzelf. Erin geloven, daarmee begint alles.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *