FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoord haalt opgelucht adem na goed nieuws

Opluchting bij Feyenoord. Orkun Kokcu werd gisteren door de medische staf van het veld gedragen tijdens een training maar de schade lijkt beperkt te zijn. Dit weet clubwatcher Martijn Krabbendam te melden.

Op Twitter laat hij weten: “Die blessure die Orkun Kökcü vanochtend opliep tijdens de training van Feyenoord lijkt mee te vallen, zo klinken de eerste onofficiële berichten. Het zou gaan om een kneuzing.”

Kökcü is een van de Feyenoord-smaakmakers van vorig seizoen die nog altijd rondloopt in Rotterdam-Zuid. Het is echter maar de vraag of dat zo blijft. Er is immers interesse voor de middenvelder, waaronder van Leicester City als we de geruchten mogen geloven.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *