FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord heeft nieuwe spelmaker op het oog’

Feyenoord wil de opvolger van Guus Til uit Frankrijk proberen te halen. Het gaat om de negentienjarige spelmaker Adil Aouchiche die onder contract staat bij het gedegradeerde Saint-Etienne. Hier maakt het medium 1908 melding van.

Aouchiche is vorig seizoen gedegradeerd met Saint-Étienne. De middenvelder, jeugdinternational namens Frankrijk, is deze zomer begonnen aan zijn laatste contractjaar bij de Franse club. Daardoor denkt Feyenoord een goede kans te maken om hem binnen te halen.

1908.nl schrijft: “De Fransman staat zelf óók open voor een vertrek naar Feyenoord. De Rotterdammers lijken zich op korte termijn te gaan melden met een officieel bod in de hoofdstad van het Franse departement Loire.”

Saint-Étienne haalde Aouchiche in 2020 op bij Paris Saint-Germain, waar hij de jeugdopleiding heeft doorlopen. Na zeventig wedstrijden in de Ligue 1 staat hij op twee doelpunten en negen assists. Ook is hij dus jeugdinternational namens Frankrijk, al heeft hij ook een Algerijnse roots.

One thought on “‘Feyenoord heeft nieuwe spelmaker op het oog’

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *