FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord krijgt concurrentie van Nottingham en Burnley’

In de strijd om de handtekening van linksback Ian Maatsen heeft Feyenoord concurrentie gekregen van zowel Nottingham Forrest als Burnley. Hier maakt het medium 1908 melding van.

Maatsen zou zelf de voorkeur geven aan een binnenlandse transfer, zelfs al is dat eventueel naar de Championship (tweede niveau van Engeland). Feyenoord werkt derhalve ondertussen al aan de komst van David Hancko (24, Sparta Praag).

Eerder wees Maatsen zelf Feyenoord nog tijdelijk af omdat hij eerst voor zijn kans bij Chelsea wilde gaan, maar omdat de Londenaren vervolgens besloten hem niet eens mee te nemen op trainingskamp lijkt een vertrek alsnog onafwendbaar.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *