FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord toch niet in de markt voor miljoenenspeler’

Waar eerder het nieuws naar buiten kwam dat Feyenoord in de markt was voor de mandekker Mykola Matvienko blijkt dit toch anders te liggen. Hier maakt voornalig voetballer Evgeniy Levchenko melding van.

De voorzitter van de Vereniging van Contractspelers (VVCS) spreekt zo het gerucht tegen, wat verspreid werd door onder meer het Algemeen Dagblad en Voetbal International. De middenvelder van weleer sprak Feyenoord-trainer hoogstpersoonlijk over de verdediger van Shakhtar Donetsk.

“Ik weet niet waar de informatie over Feyenoord vandaan komt, maar het is niet waar. Ik sprak vandaag met de hoofdtrainer van Feyenoord. Het is gewoon onjuist”, aldus Levchenko tegenover Fanday. 1908.nl meldde eerder al dat de Rotterdammers geen interesse hadden in de linksbenige stopper.

Ajax zou in Matvienko wel een versterking zien. Hij moet Lisandro Martínez opvolgen, die op het punt staat de move naar Manchester United te maken. Ook Arsenal zou in de markt zijn voor de Oekraïner, uitgerekend na het mislopen van Martínez. Momenteel is Matvienko in Nederland voor een trainingskamp met Shakhtar Donetsk. Hij heeft nog een contract tot medio 2025 bij zijn huidige club en zou rond de elf miljoen euro waard zijn.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *