FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord wil profiteren van contractimpasse bij Ajax’

Feyenoord houdt de situatie rondom Anass Salah-Eddine nauwlettend in de gaten. De linksback van Ajax is al sinds april in gesprek met de club om zijn contract te verlengen. Maar van witte rook is nog allerminst sprake.

In een eerder stadium werd al bekend dat Club Brugge hengelt naar de diensten van Salah-Eddine. Feyenoord, FC Twente en Everton komen daar nu bij. De linksback komt met Ajax nog niet tot een overeenstemming voor een nieuw contract, omdat voorstel en tegenvoorstel te ver uit elkaar liggen, klinkt het. Door de komst van Owen Wijndal is het perspectief op speeltijd in de hoofdmacht niet gegroeid voor Salah-Eddine.

Het is niet duidelijk hoe concreet Feyenoord is en of de Rotterdammers een bod willen uitbrengen. Feyenoord is na het vertrek van Tyrell Malacia naar Manchester United op zoek naar een opvolger. Salah-Eddine ligt nog tot medio 2023 vast in Amsterdam. Naar verluidt heeft de twintigjarige back al een rondleiding bij Club Brugge gekregen, maar is het daarna stil gebleven. Salah-Eddine debuteerde op de slotdag van het voorbije Eredivisie-seizoen tegen Vitesse in de hoofdmacht van Ajax.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *