FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Franse spelmaker richt vizier op vertrek naar Feyenoord’

De negentienjarige spelmaker Adil Aouchiche ziet een overstap naar Feyenoord wel zitten. Hij staat momenteel onder contract bij het Franse Saint-Etienne waarmee hij afgelopen seizoen degradeerde. Hier maakt het medium 1908 melding van.

De middenvelder wordt gezien als de opvolger van Guus Til, die een transfer naar PSV verkoos boven een langer verblijf bij Feyenoord. De Rotterdammers achten zich bovendien kansrijk om Aouchiche aan het elftal toe te voegen. De ploeg van coach Arne Slot is van plan om een bod uit te brengen op de middenvelder.

Tegenover de mogelijke komst van de Fransman staat waarschijnlijk het vertrek van Cole Bassett. De Amerikaanse middenvelder, die afgelopen winter neerstreek in Rotterdam, wordt volgens Voetbal International verhuurd aan Fortuna Sittard. De Limburgers waren op zoek naar een nieuwe aanvallende middenvelder, nadat Zian Flemming naar Milwall verkaste.

De enkelvoudig international van de Verenigde Staten komt bij Feyenoord voorlopig niet in de plannen voor. Fortuna zette aanvankelijk in op Michel Vlap, maar hij koos voor een terugkeer naar FC Twente.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *