FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Flinke tegenvaller voor Arne Slot en Feyenoord

Slechts nieuws voor trainer Arne Slot en zijn Feyenoord. De nieuwe aanwinst Mats Wieffer moet het begin van het nieuwe seizoen bij Feyenoord missen. De middenvelder zou er vier weken uitliggen met een enkelblessure.

Dat zou betekenen dat de van Excelsior overgekomen middenvelder de start van de voorbereiding mist. Wieffer heeft scheurtjes in zijn enkel. Hij tekende onlangs een vierjarig contract in De Kuip. Het is niet precies duidelijk wat Feyenoord voor Wieffer heeft betaald aan Excelsior.

Feyenoord speelt in de voorbereiding nog oefenwedstrijd tegen Olympique Lyon en NAC Breda. De competitie begint voor de Rotterdammers op 7 augustus met een uitwedstrijd tegen Vitesse. Een week later is sc Heerenveen in De Kuip de tegenstander.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *