FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Arne Slot: ‘Er is nieuwe speler aanstaande bij Feyenoord’

Feyenoord-trainer Arne Slot heeft vandaag op de open dag van de Rotterdammers een duidelijke uitspraak gedaan. Er is namelijk een nieuwe speler in aantocht.

ESPN confronteerde Slot met de opmerking dat er nogal wat gaat gebeuren de komende tijd. De oefenmeester reageerde als volgt: “Behoorlijk wat heb ik niet gezegd, maar ik denk wel dat er wat bij gaat komen deze week. Natuurlijk hadden we gewild dat de selectie zo snel mogelijk op orde had, maar nog veel slechter is het wanneer je wel de aantallen hebt en niet de kwaliteit. We zijn secuur in wat we erbij willen halen.”

“Zeker omdat we voor het eerst in langere tijd wat meer te besteden hebben”, refereert Slot aan de transfers van met name Tyrell Malacia en Luis Sinisterra. “We merken alleen dat niet alleen de kopjes koffie op het terras duurder worden, maar ook de spelers steeds duurder worden. We hebben wat dat betreft nog steeds een beperkt budget als je kijkt hoeveel spelers we nog willen hebben.”

Slot maakte duidelijk dat de linksbackpositie op dit moment de prioriteit geniet. Jorrit Hendrix is een middenvelder van origine, maar is deze voorbereiding al meermaals op die positie neergezet. Als alternatief moet de trainer terugvallen op talenten.

One thought on “Arne Slot: ‘Er is nieuwe speler aanstaande bij Feyenoord’

  1. Souffian El Karouani lijkt me een talentvolle back voor feyenoord.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *