FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Ik merk dat ik een beetje populair wordt als ik door Rotterdam loop’

Gernot Trauner voelt zich op zijn plek bij Feyenoord. De mandekker kwam vorig jaar over van het Oostenrijkse Linz en heeft de nodige indruk gemaakt op de supporters van de Stadionclub. Hij kijkt met een goed gevoel terug op zijn eerste seizoen in Rotterdamse dienst.

Ondanks dat de Feyenoorder weet dat er nog veel moet gebeuren op de transfermarkt, heeft hij vertrouwen in komend seizoen. “We zijn op de goede weg”, vertelt hij in gesprek met RTV Rijnmond. “Maar er is nog veel ruimte voor verbetering, we zijn nog niet op het niveau van eind vorig jaar. We moeten nog veel werken, maar er komen nog nieuwe spelers.”

“Het is nu belangrijk om een basis te creëren”, vervolgt hij. We moeten fysiek klaar zijn, werken aan aanvallende en verdedigende mechanismen. Dan is het makkelijker om als nieuwe speler in te stromen, zo was het ook voor mij afgelopen jaar.”

De Oostenrijkse krachtpatser voelt zich helemaal thuis in Nederland. “Mijn familie voelt zich goed hier. We leven in een goede buurt, genieten van de omgeving en de stad”, zegt Trauner. “Ik merk ook dat ik een beetje populair word. Mooi dat mensen je waarderen, ik wil ze graag iets op en buiten het veld teruggeven.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *