FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Voormalig Feyenoorder tekent contract bij Antalyaspor

Voormalig Feyenoorder Sam Larsson heeft een nieuwe club gevonden. Hij gaat namelijk spelen voor het Turkse Antalyaspor.

Hij is in Nederland vooral bekend geworden als speler van sc Heerenveen en Feyenoord. Waar de aanvaller in Friesland tot de smaakmakers behoorde, daar lukte het hem niet om die lijn door te trekken in De Kuip. Begin 2020 besloot de Rotterdamse club hem door te verkopen aan Dalian Professional.

Het Chinese avontuur van Larsson werd geen succes. De aanvaller begon zijn periode op het moment dat het coronavirus het land domineerde, nog voordat de rest van de wereld op slot ging. Uiteindelijk kwam hij tot 28 officiële wedstrijden voor Dalian (zeven goals, vijf assists).

Inmiddels is Larsson alweer een aantal maanden clubloos. De Zweed is op zoek naar een nieuwe club en lijkt die gevonden te hebben in Antalyaspor, dat een aantal flankspelers is kwijt geraakt. Turkse media noemen zijn overstap ‘een kwestie van tijd’.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *