FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Multifunctionele sloper gaat Feyenoord miljoenen kosten’

Feyenoord wil zich graag versterken met de Slowaakse mandekker David Hancko van Sparta Praag maar technisch directeur Tomas Rosicky denkt niet dat het tot een transfer zal komen.

Tegenover het Tsjechische iDNES heeft hij weten dat er belangstelling is voor Hancko. “Ik kan bevestigen dat die interesse er is, maar we willen niet dat een van onze sleutelspelers vertrekt. We weten ook hoe de voetballerij werkt, maar de ideeën over de prijs van beide clubs zijn op dit moment aanzienlijk verschillend.”

Feyenoord ziet in Hancko een ideale versterking, gezien de Slowaak zowel als centrumverdediger uit de voeten kan, maar ook als linksback. Hancko zou zelf ook een overstap naar Rotterdam wel zien zitten, maar is daarbij afhankelijk van zijn Tsjechische werkgever. Voorlopig lijkt het verschil tussen vraag en aanbod nog te groot tussen beide partijen en is een transfer nog ver weg. Hoeveel Sparta Praag wil ontvangen en wat Feyenoord heeft geboden is vooralsnog onduidelijk.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *