FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

BREKEND: Brand in het Philips Stadion (VIDEO)

Vanochtend is er brand geweest in de thuishaven van PSV. Maar de situatie is inmiddels weer onder controle. Dit weet de Brandweer Zuidoost-Brabant te melden.

Het is nog niet duidelijk wat de oorzaak voor de brand is. Op Twitter wordt vlamgevat plastic als de oorzaak aangewezen. Het zou gaan om een kleine brand op de UU-tribune. Nadat de Brandweer BZO de melding binnenkreeg, werden er direct twee tankautospuiten naar het PSV-stadion gestuurd.

Vervolgens werd de brand snel geblust. Wel duidelijk is dat er schade is ontstaan door het vuur. Zo is een gedeelte van de PSV-tribune beschadigd. Nader onderzoek moet uitwijzen wat de exacte reden is voor het ontstaan van de brand.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *