FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Arne Slot baalt van mislopen van PSV-technicus’

Arne Slot had Joey Veerman graag gezien bij Feyenoord. De middenvelder had deze winter de mogelijkheid maar koos voor PSV.

“Wanneer ik als trainer tegen sc Heerenveen speelde, had ik tijdens de wedstrijdbespreking altijd extra aandacht voor Joey Veerman. Ik vond dat nodig. Hij was naast Steven Berghuis de enige speler in Nederland bij wie ik dat had”, vertelt Slot in een uitgebreid interview met Voetbal International.

In de winterstop deed Slot verwoede pogingen om Veerman naar Feyenoord te halen. “Met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid durf ik te stellen dat een speler als hij ons nog verder had geholpen, zoals Brian Brobbey dat deed bij Ajax. Maar hij koos voor PSV en hielp hén.”

One thought on “‘Arne Slot baalt van mislopen van PSV-technicus’

  1. blijft dat eeuwige gezeik aan de gang, niet beschikbaar dus ophouden met janken, Feyenoord moet eens leren wat sneller te onderhandelen, neem een voorbeeld aan AZ-Twente_Ajax gisteren nog, 19 jaarig supertalent uit Portugal als vervanger voor Anthony voor 5 miljoen (koopje) Feyenoord haalt voor dit bedrag nog geen KKD speler op

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *