FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Sebastian Szymanski kost Feyenoord tien miljoen euro’

Sebastian Szymanski zal op korte termijn een huurcontract ondertekenen bij Feyenoord die tevens een optie tot koop op hem hebben. Naar verluidt bedraagt deze tien miljoen euro.

Eerder meldde Voetbal International al dat er een persoonlijk akkoord was bereikt met de aanvallende middenvelder. De Pools international komt nu zo snel mogelijk naar Nederland om de laatste details van de transfer af te ronden. Als ook de medische keuring geen problemen oplevert, kan Szymanski zich snel Feyenoorder noemen.

De club heeft daarmee de opvolger van Guus Til bijna in huis. De aanvallende middenvelder maakte veel indruk in zijn jaar op huurbasis in De Kuip. Til kon ook bij Feyenoord blijven, maar koos uiteindelijk voor een dienstverband bij PSV. Szymanski kan dus ook definitief vastgelegd worden, maar kost wel een enorme duit met geld.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *